Carlson Precision 3D Topo


De brug tussen drones en CAD Precision 3D Topo stelt gebruikers in staat om meetgegevens, punten, polylijnen, vlakken, point cloud, traditionele LIDAR CS P3D Topo2018Box3Den drone survey data, te importeren uit een breed scala van programma’s om betrouwbare 3D-modellen aan te maken.

Carlson PointClouds

Combineer de wereld van Point Clouds en CAD. Een modulair programma dat de mogelijkheid biedt om een Cloud vanuit het veld naar CAD te brengen;CS PointCloud2018Box3D polylijnen, symbolen en 3D-vlakken. Carlson Point Cloud levert een krachtige automatisering voor grote datasets. Tonen en verwerken tot aan een miljard punten, allemaal met de Carlson ease-of-use.

Carlson SurvCE

Carlson SurvCE combineert geavanceerde functionaliteit, eenvoudige bediening en ongekende mogelijkheden.CS SurvCE2018Box3D

Met ruim 30 jaar ontwikkeling is het al vele jaren wereldwijd de eerste keuze in veldboek software. De grafische en intuïtieve gebruikersinterface van Carlson SurvCE zorgen dat de gebruiker geen enkel detail mist. Carlson SurvCE is merk-onafhankelijk en ondersteunt het breedste scala van populaire RTK GPS ontvangers en (robotic) Total Stations.

Met behulp van SurvCE zijn zowel eenvoudige in- en uitmetingen als gecompliceerde landmeetkundige werkzaamheden te verrichten. De GNSS software is beschikbaar voor Windows tablet PC’s en Windows Mobile veldboeken.

Carlson Photo CaptureCS PCP2018Box3D

Met Carlson PhotoCapture kunnen losse drone beelden verwerkt worden tot digitale kaarten in diverse vormen; als point cloud, orthophoto, DTM, etc. Deze produkten zijn direct on-line voorhanden en kunnen met klanten en collega's gedeeld worden, en zijn natuurlijk ook beschikbaar in standaard uitwisselingsformaten.

De verwerking van de drone data is een grotendeels geautomatiseerde on-line service. De gebruiker kan zijn beelden uploaden samen met de Ground Control Points, en krijgt bericht via e-mail wanneer de verwerking is voltooid. Als kwaliteitscontrole wordt standaard een rapportage in PDF aangemaakt.

Met Carlson Photocapture kunnen ook punten, lijnen en vlakken aan de gegenereerde point cloud worden onttrokken en als bijvoorbeeld LandXML worden ge-exporteerd. Daarnaast werkt Carlson PhotoCapture naadloos samen met andere Carlson producten zoals Carlson Civil of Precision 3D voor volumeberekeningen, lengte- en dwarsprofielen, vectorisaties, enz. Met de Carlson office software kunnen drone beelden ook met Total Station of GNSS waarnemingen gecombineerd worden. Op deze manier wordt inwinning via drones een integraal onderdeel van het instrumentarium van de landmeter.

Voor een demo licentie zie: https://photocapture.carlsonsw.com

 

CPC2CPC4CPC6

Carlson GIS

Efficiënt weergeven van GIS data

Met tools voor het vastleggen en linken van gegevens, data labeling, import / export van SHP-bestanden,topologie weergave en analyse CS GIS2018Box3Den nogveel meer, is Carlson GIS een echte GIS “SwissArmy Knife” voor de landmeter of ingenieur. De routines voor het managen van luchtfoto’s of andere bitmaps, stellen gebruikers in staat om de kwaliteit van de geografische positionering van hun ontwerpen te verbeteren.

Met de krachtige GIS automatisering van Carlson GIS, kunnen gebruikers GIS data invoeren, bewerken, labellen, inspecteren, en rapporteren.