Carlson SurvCE

Carlson SurvCE combineert geavanceerde functionaliteit, eenvoudige bediening en ongekende mogelijkheden.CS SurvCE2018Box3D

Met ruim 30 jaar ontwikkeling is het al vele jaren wereldwijd de eerste keuze in veldboek software. De grafische en intuïtieve gebruikersinterface van Carlson SurvCE zorgen dat de gebruiker geen enkel detail mist. Carlson SurvCE is merk-onafhankelijk en ondersteunt het breedste scala van populaire RTK GPS ontvangers en (robotic) Total Stations.

Met behulp van SurvCE zijn zowel eenvoudige in- en uitmetingen als gecompliceerde landmeetkundige werkzaamheden te verrichten. De GNSS software is beschikbaar voor Windows tablet PC’s en Windows Mobile veldboeken.

SurvCE eigenschappen


SurvCE 6.0 beschikt onder andere over een “One Touch” codering in het veld en geeft de mogelijkheid om vooraf gedefinieerde GNSS antenne en prismahoogten middels een nieuwe snel-selectie te selecteren. Verhoogde productiviteit met SurvCE GNSS software omvat eenvoudige registratie op uw smartphone met notificatie updates en de Total Station standplaats parameters van de vorige job kunnen worden opgeroepen in het instellingenscherm.