Carlson Photo CaptureCS PCP2018Box3D

Met Carlson PhotoCapture kunnen losse drone beelden verwerkt worden tot digitale kaarten in diverse vormen; als point cloud, orthophoto, DTM, etc. Deze produkten zijn direct on-line voorhanden en kunnen met klanten en collega's gedeeld worden, en zijn natuurlijk ook beschikbaar in standaard uitwisselingsformaten.

De verwerking van de drone data is een grotendeels geautomatiseerde on-line service. De gebruiker kan zijn beelden uploaden samen met de Ground Control Points, en krijgt bericht via e-mail wanneer de verwerking is voltooid. Als kwaliteitscontrole wordt standaard een rapportage in PDF aangemaakt.

Met Carlson Photocapture kunnen ook punten, lijnen en vlakken aan de gegenereerde point cloud worden onttrokken en als bijvoorbeeld LandXML worden ge-exporteerd. Daarnaast werkt Carlson PhotoCapture naadloos samen met andere Carlson producten zoals Carlson Civil of Precision 3D voor volumeberekeningen, lengte- en dwarsprofielen, vectorisaties, enz. Met de Carlson office software kunnen drone beelden ook met Total Station of GNSS waarnemingen gecombineerd worden. Op deze manier wordt inwinning via drones een integraal onderdeel van het instrumentarium van de landmeter.

Voor een demo licentie zie: https://photocapture.carlsonsw.com

 

CPC2CPC4CPC6