De Carlson BRx7 is een GNSS RTK ontvanger die hoge precisie en prestaties levert en tegelijkertijd duurzaam en compact is.

De BRx7 heeft veel communicatiemogelijkheden. Uitgerust met een GSM LTE-modem, de ontvanger is ideaal voor het werken met VRS referentiestation netwerken met een nauwkeurigheid van 8mm + 1ppm horizontaal en 15mm + 2ppm verticaal, en de ingebouwde dual-band UHF radio maakt base-rover meting waar GSM-dekking ontbreekt. BRx7 biedt ook carlson listen-listen , een unieke service die de uhf baseline lengte limiet elimineert.

Carlson Mini2

De Carlson Mini2 wordt geleverd met Carlson SurvCE, ‘s werelds meest populaire veldboeksoftware.CarlsonMini2

Carlson Surveyor 2

De Surveyor 2 is uitermate geschikt voor professionals die zich bezighouden met landmete, openbare veiligheid, bosbeheer. Deze rugged Windows PDA heeft het grootste en meest heldere capacitive touchscreen in zijn klasse.Carlson Surveyor2 SmallA

 

Carlson RT4

De Carlson RT4 tablet is ontworpen voor gebruik in constructie, landmeten en GIS. Met 8 GB RAM en een schijf van 128 GB is  het ook mogelijk om de carlson office software te gebruiken.

De standaard batterij gaat ongeveer 12-15 uur mee in gebruik. De tablet presteert goed bij zowel negatieve als positieve temperaturen. De RT4 heeft geïntegreerde lange-afstands Bluetooth-module, Wi-Fi en USB-communicatie. De standaardversie is uitgerust met twee 8MP- en 5MP-camera's (respectievelijk achteren voor), en uitgebreid met 4G LTE-modem en GNSS-ontvanger. Het apparaat biedt maximale bescherming van uw gegevens dankzij de mil-std-810G militaire standaard en water- en stofdichtheid op IP68-niveau. Het grote en heldere 7"-scherm biedt een uitstekend zicht in zowel volledige duisternis als fel zonlicht. Chemisch versterkt Dragontail glas®Tm is weerstand tegen botsingen en krassen.