De nieuwe release, met tal van verbeteringen aan bestaande functies en vele geheel nieuwe mogelijkheden, brengt meer efficiëntie, verbeterde zichtbaarheid van gegevens en een soepelere gebruikerservaring voor landmeetkundigen, ingenieurs en professionals in de bouw- en GIS-sector.

"SurvPC V7 is een belangrijke update die nieuwe mogelijkheden geeft aan mensen die op locatie werken", zei Sarah Winter, Directeur van de Field Software Programming Division van Carlson. "Het is echt een grote stap vooruit in veldsoftware, zonder afbreuk te doen aan de vertrouwde en efficiënte uitstraling en structuur die onze gebruikers kennen."

De nieuwe versie is vol met nieuwe functionaliteiten, GNSS middeling, tot betere rapportages in het veld en mogelijkheden voor Esri ArcGIS. Geheel nieuwe modules zijn geïntroduceerd voor het gebruik van BIM-bestanden , monitoring en tunnelbouw.

De nieuwste versie van SurvPC, versie 7.04 kan hier worden gedownload. De gebruikershandleiding voor SurvPC V7 kan hier worden gedownload.

v71