In de meest recente versie van Carlson SurvPC is een koppeling met dg DIALOG BGT ontwikkeld. En dat is handig, want daarmee kunnen gegevens 1 op 1 uitgewisseld worden tussen Carlson SurvPC & dg DIALOG BGT.


Het is mogelijk om in Carlson SurvPC de dg DIALOG BGT codelijst te gebruiken. Dit betekent dat het resultaat van een meting met de SurvPC veldboek software, direct met de juiste code en layer in dg DIALOG ingelezen kan worden.
De koppeling verloopt eenvoudig via een DXF bestand. SurvPC biedt de mogelijkheid om DXF/DWG bestanden te importeren en exporteren. Via de DXF export wordt de meting aan dg DIALOG BGT overgedragen. 

Survpc Dgdialog

WAT IS HET VOORDEEL?
- U kunt alle functionaliteiten van Carlson SurvPC  gebruiken
- U gebruikt dezelfde codes in Carlson SurvPC & dg DIALOG BGT
- Het importeren van de resultaten in dg DIALOG BGT gebeurt zonder verlies van gegevens, en kan zowel in 2D als 3D.


HOE WERKT HET PRECIES?
In Carlson SurvPC wordt een codelijst aangemaakt. Daarbij kunt u zelf beslissen welke codes voor het landmeten relevant zijn. Deze codelijst kan worden gebruikt tijdens het meten. Het resultaat van de meting wordt vervolgens weer in dg DIALOG BGT ingelezen. Een uitbreiding met bijvoorbeeld attributen kan naargelang de behoefte van gebruikers ontwikkeld worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Rob van Etten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.